3D Verstas on erikoistunut tuottamaan animaatioita ja visualisointeja eri käyttötarkoituksiin 3D-grafiikkaa hyödyntäen. Täysin 3D-grafiikalla luotujen kuvien ja animaatiotekniikalla toteutettujen videoleikkeiden lisäksi luomme elokuvista tuttuja efektejä vaikkapa markkinointiviestinnässä käytettävään videomateriaaliin. Tekemiemme animaatioiden ja visualisointien käyttökohteita voivat olla vaikkapa:

 

Objektin rakenteen, toiminnan tai käytön havainnollistaminen esimerkiksi seuraavissa tuotannoissa:
    - TV-mainokset
    - Rakennusten havainnekuvat
    - Tuotteiden käyttöohjeet
    - Keksintöprojektit
    - Yritys- ja tuote-esittelyt

 

Tämän lisäksi 3D materiaalin käyttökohteista mainittakoon:
    - Videokuvan tehosteet
    - Tutkimustulosten visualisointi
    - Tietokonepelit  

 

Katso galleria sivuiltamme esimerkkejä, anna mielikuvituksesi lentää ja ota yhteyttä! 

 

Mielestämme 3D-animaatio ja 3D-mallinnus eivät kuitenkaan saa olla itsetarkoitus vaan vain villeimpienkin ideoiden toteuttamisen apuväline. Mikään ei nähkääs loppupeleissä vedä vertoja filmikameralle ja kauniille kuvauskohteelle! ;-) 3D-grafiikka onkin omimmillaan luotaessa ympäristöjä tai objekteja, joiden kuvaaminen perinteisillä menetelmillä on vaikeaa tai mahdotonta. 

 

Perinteisessä video- ja valokuvaamisessa on fyysiset rajoitteensa, mutta 3D-grafiikan avulla voimme luoda tietokoneen näytölle melkein mitä tahansa visuaalisia maailmoja! Kuvittelemme, että tietokoneen kuvaruutu on kameran etsin – etsimen näkymän luomme kuitenkin hiiren ja näppäimistön avulla mielikuvituksemme mukaisesti. 

 

3D-grafiikan avulla voimme luoda myös valmiiseen videokuvaan huikeita trikkikuvaobekteja ja efektejä! Kolmiulotteisesti luotujen objektien tarkasteluperspektiiviä on mahdollista muuttaa alkuperäisen videokuvan perspektiivimuutoksen mukaisesti. Näin videokuvaan luoduista trikkikuvaobjekteista ja efekteistä on mahdollista tehdä mahdollisimman realistisia.